Gebruikerservaringen


Ervaringen met onbekendere modellen
ZunZun verstuurt testexemparen aan gebruikers van voor ons onbekende modellen autonavigators. Hun ervaringen worden hieronder weergegeven.
Let op: ZunZun garandeert alleen het passen op de modelen tot en met nummer 39 in deze compatibiliteitslijst, maar zoals u hieronder leest zijn gebruikers van andere modellen ookbest tevreden.

Gebruikstesten
Staat uw model navigator niet in de lijsten 'ZunZun past op' en 'ZunZun past NIET op'?
Verzoek dan om een testmodel (vermeld aub uw model) mail

VDO Dayton PN3000

'Mijn ervaring met de ZunZun voor de navigatie van VDO DAYTON type PN 3000 is goed, het is gemakkelijk op maat te maken en dan past het goed op de PN 3000, ook heb ik een TOMTOM Go 710 maar daar past het niet op.
Vriendelijke Groeten, H.S te Driebergen

Cartrek 600

Ik heb de ZunZun uitgeprobeerd. Deze is vrij eenvoudig te gebruiken met de CarTrek 600. Beiderzijds de vouwen bij B en C voorbuigen. Elastiekje bij beide kanten bij X vastmaken. Vlakje Q verwijderen. Er moet dan alleen met een scherp mesje een opening gesneden worden in de zijkant, ter hoogte van het vlakje S1-S2 (met ter hoogte van bedoel ik op dezelfde afstand van de achterrand) tussen vouw E en richting Y ongeveer 5 mm breed en 10 mm lang voor de miniusb-voedingsstekker. Als men een TMC antenne gebruikt (officieel nog niet verkrijgbaar van cartrek, maar wel te koop via andere kanalen) moet ook nog een kleine opening gemaakt worden midden tussen D en E en op dezelfde hoogte als de voedingsopening ten behoeve van het TMC plugje (lijkt op hoofdtelefoonplugje) deze openingen zitten dus aan de rechterkant.
Ik heb op www.mycartrek.com melding gemaakt van de zunzun en het feit dat deze relatief makkelijk met de cartrek 600 gebruikt kan worden.

Met vriendelijke groet,
Peter Thys, Leiden
PS. Ik heb niet voorgevouwen bij F, G, H of I. Als het elastiekje wordt
bevestigd op X en volgens het tekeningetje op het karton wordt het
automatisch goed gevouwen rond de cartrek.

ViaMichelin X-970T

Received the ZunZun yesterday, thank you very much, and have investigated it today with regard to my ViaMichelin X-970T PND.
You will be happy to hear that YES it does fit my sat nav, not so happy to hear that your website is not quite working for the ‘MAKE FIT Other Models’ as it leaves the user on a relatively blank page.
But to return to my model it needed to be folded at ‘C’ and the ends that fold under the PND needed to be shortened other than that it AOK.
A tad fiddly to install but I’m sure practise will make perfect.
I have made an entry into the thread, at Pocket GPS World, regarding its suitability for the X-970T and in all probability the X-960 & X-980T.
Thanks again. Should you require any further information please feel free to ask.
Cheers, Dave T.

PS. In the bottom corners the fold is along lines F.

Medion E4110

Ik heb de ZunZun tijdens onze vakantie in Zwitserland uitgebreid kunnen testen op mijn Medion E4110 autonavigator.
Ondanks de vaak felle zon was het scherm steeds prima af te lezen. Ook in het donker is het gebruik van de ZunZun aan te bevelen, je hebt dan nl. geen last van de hinderlijke reflectie op de voorruit.
De bevestiging van de ZunZun is heel simpel: bovenaan vakje Q uitdrukken, de zijkanten vouwen op de lijnen E en J, het elastiekje in de laatste opening (vakje J ) binnendoor aanbrengen en daarna het geheel met het elastiekje onderlangs op de Medion plaatsen.
Met vriendelijke groet,
H.V. te H.

TomTom One vs3 op Motor

Goedemorgen, ik heb gisteren de zonneklep opgehaald bij u en gemonteerd.
Boven verwachting doet hij het perfekt.
heb alleen de stand van de Tomtom aan gepast maar verder is het een goede uitvinding.
Ik hoop dat u er succes mee gaat krijgen.
Gr Fred zx9r
PS van ZunZun:
De ZunZun is niet regenbestendig, dus alleen bruikbaar bij droog weer!.

Binatone A350

Dear Johan,
Thanks for the ZunZun basic, it works really well. I found that to fit the Binatone A350 I needed to fold along the lines marked with the letters C and F and used X for the rubber band. I cut a small hole above Y on the right hand side for the battery charger.
Thanks again and best regards
John. B.

Nieuw: ZunZun Go 510/710/910

Op veler verzoek hebben wij voor de bezitters van TomTom's Go 510, 710 en 910 de ZunZun Go in ons assortiment opgenomen.
Info en bestellen ...